+385 91 727 9871

+385 91 727 9871

Bamija u kozmetici

Najbolja njega

Bamija u kozmetici

Najbolja njega

O efektima bamije na kožu, znala je još i Kleopatra, a nedavno je klinički dokazano da bamija sadrži MIOXINOL. Mioxinol je biljna alternativa za njegu kože uz efektno djelovanje u borbi protiv neželjenih bora. Ovaj prirodni tretman sprečava kontrakciju mišića, opušta ih i dovodi u blaženo stanje. Preko kože, u kozmetičkim proizvodima, bamija sprečava štetno djelovanje slobodnih radikala, popunjava bore te zateže kožu.

Bamija sapuni

su za nježno i potpuno čišćenje, piling kože lica i tijela, te pripremu za daljnu njegu. Ne isušuju kožu i čine je nježnom i svježom. BAMIJA SAPUNI sadrže zdrave biljne sastojke (neven, kava, cimet), a izradjuju se raznih veličina i oblika.

Bamija melem

Pripremljen sa dodatkom NEVENA, nezamjenjiv je u tretiranju HEMEROIDA, idealan za proširene vene i za rane koje teško zarastaju, te jako učinkovit kod problema s tvrdom kožom na petama. Zahvaljujući svojim „čudotvornim“ efektima, BAMIJA MELEM uistinu zaslužuje povlašteno mjesto u svim „kućnim prvim pomoćima“.

Serum protiv bora

Serum s bamijom prirodni je tretman protiv bora. S koenzimom Q10 te vitaminima A i E hrani kožu i pruža joj svu potrebnu vlagu i elastičnost. Za uspješne rezultate serum koristite svakodnevno, nanoseći ga na prethodno očišćenu kožu, laganim utapkavanjem.

Serum 1.000.000$

Visokokvalitetni serum na bazi hidrolizata sjemena bamije s dodatkom hijaluronske kiseline, kolagena i vitamina C. U kombinaciji s drugim serumom protiv bora postižete maksimalni učinak za svoju kožu.

Bamija tonik

je čisti hidrolat bamije i ima široki spektar upotrebe. Koristi se za hidrataciju i osvježenje kože, kao losion poslije brijanja i kao regenerator svih rana i oštećenja na koži. Pogodan je za sve uzraste, nježnu i problematičnu kožu. BAMIJA TONIK u kombinaciji sa BAMIJA ULJEM ima najširi spektar u njezi kože, kose i noktiju.

Bamija ulje

je pripremljeno od visokokvalitetnih ulja za masaže, opuštanje i njegu kože. Blagih je mirisa i idealno za cijelo tijelo. BAMIJA ULJE, nanešeno na vlažno tijelo poslije kupanja, ostavlja kožu baršunastom i elastičnom. BAMIJA ULJE i BAMIJA TONIK zaista imaju mjesto u svakoj kući.

Bamija krema sa djevičanskim voskom

ima posebno naglašeno djelovanje na zreliju kožu, u smislu prirodnog tretmana protiv bora. Uz podnaslov „noćna“ i „za suhu kožu“, ovo je univerzalna krema koja će zasigurno opravdati Vaše povjerenje. BAMIJA KREMA S DJEVIČANSKIM VOSKOM je odlična krema za hladne zimske dane.

BAMIJA HIDRATANTNA KREMA

prirodna je krema za njegu kože lica i tijela. Jednostavno i brzo se upija u kožu i čini je mekom i glatkom. Regenerira i hrani sve tipove kože, s naglaskom na „dnevna krema“. Bezrezervno je učinkovita u peglanju bora lica i bora oko očiju. Ima odlična primarna poboljšanja u tretiranju PSORIJAZE. BAMIJA HIDRATANTNA KREMA i BAMIJA TONIK su idealna kombinacija kod problema mladenačkih akni.

BAMIJA KREMA ZA RUKE

je novi dragulj iz kolekcije BAMIJA kozmetike. Biljna krema uz dodatak SHEA MASLACA specijalno je pripremljena za zaštitu osjetljive kože ruku. Lako se upija u kožu i ostavlja ju svilenkasto nježnom, a nikako ljepljivo masnom. Zahvaljujući laganoj strukturi, već nakon par minuta možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima, bez da ostavljate masne tragove. Preporuča se za svakodnevnu upotrebu.

BAMIJA ŠAMPON

je univerzalan, biljni šampon radjen u kombinaciji s koprivom. Idealan je za jačanje korijena kose i protiv prhuti. Obzirom da je prirodan, dopušta često pranje kose, a da ju ne isušuje. Utjecaj prirodnih sastojaka bamije i koprive djeluje blagotvorno i pročišćavajuće kako na kosu tako i na vlasište kose. BAMIJA ULJE nanešeno 30 minuta prije pranja, BAMIJA ŠAMPON za pranje, te BAMIJA HIDROLAT nanešen nakon pranja kose, predstavljaju savršen pakung za Vašu kosu.