+385 91 727 9871

+385 91 727 9871

Tinktura i napitak od bamije

Prirodno protiv želučanih problema

Tinktura i napitak od bamije

Prirodno protiv želučanih problema

gastritis

Crohnova bolest

helicobacter pylori

gerb

rak debelog crijeva

refluks

nadutost

žgaravica

Organska tinktura i napitak od bamije na potpuno prirodan način uspješno tretira gastritis, gerb, žgaravicu, Crohnovu bolest, nadutost, refluks i druga crijevna oboljenja. Redovnim korištenjem tinkture i napitka može se spriječiti nastanak raka debelog crijeva.

Što uzrokuje moje bolove u želucu?

Helicobacter pylori je bakterija spiralnog oblika koja se nalazi u sluznici želuca, te uzrokuje gastritis, čir na želucu i dvanaesniku i ostale želučane tegobe. Posebno je opasna ukoliko se ne tretira pravovremeno, jer može biti uzročnik raka želuca i ne-Hodgkinova limfoma. Nažalost, HP bakterija je prisutna već kod 30% šestogodišnje djece, uz iznenađujuće visoku pojavnost atrofičnog gastritisa (20%), također kod djece. Ova neugodna i opasna infekcija prisutna je kod gotovo polovice čovječanstva.

2004. g. skupina švicarskih znanstvenika je objavila rezultate istraživanja koji su dokazali kako se preparatima od bamije može uspješno tretirati helicobacter pylori.

Kod osoba s lakšim želučanim oboljenjima, učinak se može osjetiti već nakon prve popijene doze. Kod osoba s nešto težim oboljenjima, olakšanje će nastupiti nakon nekoliko dana redovitog konzumiranja napitka i tinkture. Ono što ih razlikuje od ostalih preparata je činjenica da su tinktura i napitak od bamije potpuno prirodni i neškodljivi proizvodi, koje smiju piti djeca i trudnice.

Bamija se uspješno koristi i za regulaciju razine šećera i kolesterola u krvi, za tretiranje bolesti srca, masne jetre, probavnih smetnji, a ukoliko se koristi kao kozmetika, neprocjenjiva je kod tretiranja psorijaze i akni, te kod zatezanja i popunjavanja bora na licu.

Moja majka i ja godinama imamo probleme sa želucem…Više nismo znale što da koristimo da nam konačno bude bolje… Preko nagradne igre smo saznali za ovu divnu stranicu, naručili bamiju i već nakon par dana primjećujemo velike rezultate. Osjećamo se odlično, želudac više ne boli, nevjerojatno. Toplo preporučamo svakom tko ima probleme sa želucem .

Josipa, Split

Pitanja? Nazovite odmah na 091 727 98 71