+385 91 727 9871

+385 91 727 9871

Iako nemamo običaj objavljivati priče i iskustva naših vjernih kupaca, sljedeća priča nas je oduševila i odlučili smo ju podijeliti sa svima vama. Trenutno sudjelujemo na Božićnom sajmu u Splitu gdje predstavljamo sve naše proizvode od bamije. Kako to obično biva, na našem štandu svakodnevno imamo mlade ljude koji su prepoznali kvalitetu i učinke naših proizvoda i koji su kemiju odlučili zamijeniti prirodom. Prije pet dana prišla nam je djevojka od otprilike 18, 19 godina kojoj se dogodilo vrlo loše iskustvo s pilingom za lice. Piling je na licu ostavila preko noći i ujutro se probudila ne ličeći na sebe. Koža je bila prepuna akni, crvenila, rana i jako se je ljuštila. S obzirom na to da je njega lica vrlo bitna i da je lice djevojke bilo u vrlo lošem stanju predložili smo joj da isproba hidrolat i dnevnu kremu od bamije. Popričali smo s njom, saslušali sve njezine probleme i djevojka je otišla svojim putem.

Nakon svega 3 dana djevojka se vratila na naš štand s potpuno čistim i njegovanim licem. Kada nas je pitala jesmo ju prepoznali, potvrdno smo odgovorili. Ne može se zaboraviti lice koje ste vidjeli prije svega tri dana, no sve crvenilo, akne, ranice – sve je nestalo. Djevojka nam se zahvalila i pohvalila naš hidrolat i dnevnu kremu i rekla kako ovakve rezultate nije mogla niti sanjati.

Dođite na naš štand, u Splitu smo sve do 10. Siječnja ili posjetite naš web shop i sami se uvjerite u učinkovitost bamije. Otvoreni smo za sva pitanja i savjete kako bi vašoj koži i vašem tijelu priuštili ono najbolje od prirode. Svi naši proizvodi su 100 % prirodni, bamiju, od koje su rađeni, mi sami sadimo i uzgajamo i sve sastojke naših proizvoda pomno odabiremo. Uvjerite se u učinkovitost bamije i vjerujte nam da nećete požaliti.